Glassi

Glassi

Glassi är en efterrätt inspirerad av den indiska drycken lassi, därav namnet glassi. Du kan med fördel ställa den i frysen i 30 minuter så den blir riktigt kall. Den blir även god efter två timmar i kylen.

Glassi

Glassi

Den här efterrätten är inspirerad av den indiska drycken lassi, därav namnet glassi. Du kan med fördel sätta efterrätten i frysen i 30 minuter så den blir riktigt kall. Den blir även god efter 2 timmar i kylen.
Måltid Dryck, Efterrätt, Frukost, Mellanmål
Kök AIP, Paleo
Portioner 2

Ingredienser
  

Instruktioner
 

  • Mixa mango, limejuice och kokosmjölk i minst 3 minuter i en blender. Det är viktigt att du mixar ganska länge.
  • Häll upp i serveringsglas och ställ i frysen eller kylen.

Anteckning

Det här receptet kommer från Autoimmun kokbok: läkande paleokost av Karl Hultén och Cecilia Nisbet Nilsson (Paleoteket/Argus information 2016). 
Foto: Denise Vestin
Besök gärna paleoteket.se/recept/ för fler recept.
Tried this recipe?Let us know how it was!