Utbildning

Maghälsa på djupet – en kurs för att förstå och hantera SIBO och IBS

Intresset för hur SIBO (överväxt av bakterier i tunntarmen) ska hanteras på kort och lång sikt har visat sig vara stort. Vi har haft möjligheten att fördjupa oss i detta den senaste tiden och har utifrån detta utvecklat ett program med både teoretisk fördjupning och praktiska steg du kan ta.

Det här programmet riktar sig till dig som redan har gjort endel gällande kosten för att rå på dina problem. Kanske har du till och med genomgått SIBO-behandling. Men du tycker att det är svårt att hitta en långsiktig strategi som gör att du fortsätter att må bra.

Vi kommer att varva förinspelade föreläsningar med seminarier-live (som också spelas in).

Nästa kursstart är inte bestämd. Följ vårt nyhetsbrev för information om detta.

AIP MASTERCLASS är ett utbildningsprogram online där du under 8 veckor får den kunskap och det stöd du behöver samtidigt som du transformerar din hälsa med hjälp av antiinflammatorisk autoimmun kost (AIP).  Vi har tagit fram utbildningen för dig med inflammation, magbesvär, allergi eller autoimmun sjukdom men programmet passa också för dig som vill optimera din hälsa och lära dig hur just din kropp fungerar på djupet.

AIP Masterclass är en intensivkurs om passar dig som vill djupdyka i just AIP. Kursen kan mycket väl kombineras med medlemskap i Hälsodetektiverna, som då blir din långsiktiga stöttepelare och gemenskap.

Nästa kursstart är inte bestämd. Följ vårt nyhetsbrev för information om detta.

Hälsodetektiverna är en gemenskap online som hjälper dig att uppnå dina hälsomål. Vi hjälps åt att starta på ett bra sätt, genomföra, utvärdera, optimera och hålla i en hälsosam livsstil i livets berg- och dalbana. Oavsett vilken av dessa faser du är i ska Hälsodetektiverna kunna finnas där för dig. Vi fokuserar på  antiinflammatorisk, evolutionsbaserad och artriktig kost och en livsstil som våra kroppar är byggda för, samt utgår ifrån att varje människa är unik och att individanpassning är nyckeln till framgång. Här får du den kunskap och inspiration som krävs för en lyckad livsstilsförändring och den gemenskap du saknat.