Podcast

Paleoteket – läkande kost och livsstil är en podcast som ger dig effektiva metoder och inspiration för att minska symtom av autoimmun sjukdom, magbesvär, allergier, och kroniska hälsobesvär. Vi pratar om hur du med kost- och livsstilsförändringar kan bygga upp din hälsa. Vi varvar fakta och forskning med konkreta tips och livsberättelser för att ge dig inspiration till att ta makten över din egen hälsa.

Podden görs av Karl Hultén (biomedicinare och författare som själv minskat sina symptom efter många år med autoimmun sjukdom), och Anna-Maria Norman, kost- och hälsocoach, beteendevetare och projektledare.  Läs mer om oss här.

Vill du stötta Paleotekets podcast?

I vår podcast och på bloggen får du en massa gratis information. Om du känner att vi har hjälpt dig i din hälsoresa och om du känner att du på något sätt vill stötta vårt arbete. Då finns det några olika alternativ.

Ge gärna en gåva: Podcasten är gratis att lyssna på, men den är inte gratis att göra. Om du vill stötta det arbete vi gör med podcasten kan du ge en liten eller stor gåva genom att SWISHa till nummer: 1231496728 eller betala till BG 785-9267. Som meddelande skriv "gåva". Frivilligt: skriv gärna också ett mejl till info@paleoteket.se så att får chans att tacka dig för gåvan.

Ge gärna en recension: En recension gör att fler kan hitta till podcasten. Om du vill skriva en recension så går du in via på datorn eller telefonen och söker på “Paleoteket” under fliken ”Affär”, sedan klicka på loggan och välja ”Betyg och recensioner”. Även om du prenumererar på podcasten behöver du söka upp den på nytt för att lämna en recension. 

Tipsa andra: Sprid väldigt gärna också podcasten till dina vänner genom att berätta om den eller dela våra avsnitt i sociala medier. Vi finns på facebook.com/paleoteket.se och Instagram.com/paleoteket.se.