Podcast

Paleoteket – läkande kost och livsstil är en podcast som ger dig effektiva metoder och inspiration för att minska symtom av autoimmun sjukdom, magbesvär, allergier, och kroniska hälsobesvär. Vi pratar om hur du med kost- och livsstilsförändringar kan bygga upp din hälsa. Vi varvar fakta och forskning med konkreta tips och livsberättelser för att ge dig inspiration till att ta makten över din egen hälsa.

Podden görs av Karl Hultén (biomedicinare och författare som själv minskat sina symptom efter många år med autoimmun sjukdom), och Anna-Maria Norman, kost- och hälsocoach, beteendevetare och projektledare.  Läs mer om oss här.

Hur lyssnar du?

Det bästa om du inte vill missa nya avsnitt är att prenumerera på podden Paleoteket via din podcast-app. Det går också att lyssna direkt via datorn. Läs mer nedan hur du gör. Det är lite olika sätt beroende på vilken telefon eller dator du har.

Lyssna i webbläsaren på din dator

 1. Lyssna direkt på paleoteket.se under respektive podd-inlägg. Där hittar du också extra avsnittsanteckningar.
 2. Lyssna via Acast
 3. Lyssna via Apple podcast. Klicka på denna länk eller sök på ”Paleoteket”. Då hittar du vår kanal och klicka på respektive avsnitt för att lyssna.
 4. Lyssna via Spotify.

Podcast-app för iPhone

 1. Använd appen/symbolen ”Podcaster”. Har du inte denna får du gå till App Store i din telefon och söka på Podcaster. Välj ladda ner. Appen är gratis.
 2. Gå in i Podcaster och sök på ”Paleoteket”. Då hittar du vår kanal som du kan klicka på och välja avsnitt att lyssna på
  Direktlänk till App-store: https://itunes.apple.com/se/podcast/paleoteket/id1160256294?mt=2

Podcast-app för Android-telefon:

 1. Använd din app som du har för att lyssna på podcasts. Saknar du en app kan du gå in på Google Play (Play butik) i din telefon och ladda ner podcast-app. Här kan du hitta olika appar: https://play.google.com/store/search?q=podcast&c=apps .Exempel på podcast-appar för android som du kan ladda ner är Podkicker eller Pocket cast.
 2. Sök på ”Paleoteket” och välj prenumerera/subscribe.
 3. När du väl prenumererar på podcasten behöver du sedan gå in på respektive avsnitt för att lyssna.

Slutligen…lämna gärna en recension i Apple podcast eller på Spotify

Hjälp oss nå ut till fler genom att recensera podcasten på Apple Podcast eller Spotify. I Apple Podcast-appen söker du upp "Paleoteket", klickar på podcast-bilden och scrollar sedan ner till recensioner (sätt ett betyg där 5 är högst och skriv ner vad du uppskattar). I Spotify kan endast ge ett betyg. Klicka på de tre prickarna och välj "betygsätt programmet"