Pesto (AIP Paleo)

Persiljepesto med vitlök och olivolja

Persiljepesto är ett fräscht och otroligt lättlagat tillbehör till kött, fisk eller fågel. Traditionell pesto innehåller pinjenötter. Det här receptet är nötfritt, men liknar pesto i smaken. Passar bra som både smakförstärkare och tillbehör.

Pesto (AIP Paleo)

Persiljepesto med vitlök och olivolja

Traditionell pesto innehåller pinjenötter. Det här receptet är nötfritt men liknar pesto i smaken och passar bra som både smakförstärkare och tillbehör.
Måltid Såser och röror, Tillbehör
Kök AIP, Paleo
Portioner 4

Ingredienser
  

Instruktioner
 

  • Mixa i en minut. Klart!

Anteckning

Det här receptet kommer från Autoimmun kokbok: läkande paleokost av Karl Hultén och Cecilia Nisbet Nilsson (Paleoteket/Argus information 2016). 
Foto: Denise Vestin
Besök gärna paleoteket.se/recept/ för fler recept.
Tried this recipe?Let us know how it was!