Boktips

Här har vi samlat några fina böcker, från andra författare och förlag, som vi gärna tipsar om. Är du intresserad av våra böcker får du istället klicka här.

AIP-kokböcker

Det autoimmuna köket är en kokbok med tydlig handledning som hjälper dig att snabbt komma igång med den speciellt läkande kosten AIP - det autoimmuna protokollet. Med bokens fyra veckors kostprogram i form av kompletta veckomenyer kommer du lätt in i de nya hälsovanorna.

Författare: Cecilia Nisbet Nilsson

Med bokens fyra veckors kostprogram i form av kompletta veckomenyer kommer du lätt in i de nya hälsovanorna.

Författare Cecilia Nisbet Nilsson

Maten i kokboken är vanlig naturlig vardagsmat för alla. Den är extra näringstät och stärker ditt immunförsvar. Mat som boostar ögat, smaklökar, tarmflora och stödjer alla celler i din kropp från topp till tå. Extra bra är den för dig med inflammation, magbesvär, övervikt, allergi och autoimmun sjukdom. Recepten och informationen i kokboken är enligt paleo-, lågkolhydratskost och autoimmuna protokollet (AIP).

Författare Tina Haldorsson

Paleo-kokböcker

En paleo-kokbok (ej AIP), med enkla och smakrika recept av paleo-inspiratörerna Jenny och Magnus Andersson från bloggen Under vårt tak.

Titeln Nyttigare gott beskriver väldigt bra vad boken handlar om. Detta är en superfin kokbok som innehåller bröd och bakverk (paleo), av paleo-inspiratörerna Jenny och Magnus Andersson från bloggen Under vårt tak.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.