Avsnitt 53 Karin Björkegren Jones : Balans – naturlig väg till friskare sköldkörtel

I detta avsnitt intervjuas Karin Björkegren Jones, som är yogalärare, författare och journalist. Hon delar med sig av sin hälsoresa med en cancerdiagnos och sköldkörtelsjukdom och berättar om sitt sökande efter naturlig läkning och hur hon använt sig av yoga, andning, alternativ vård, kost och kosttillskott. Dessutom berättar hon om sin nya bok Balans – naturlig väg till friskare sköldkörtel (december, 2019).

Lyssna på avsnittet

Karin Björkegren Jones finns här:

Karins hemsida

Karins podd PAUS

Rabatter:

Avsnittet presenteras i samarbete med Greatlife.se, som erbjuder hälsokost och kosttillskott online. De erbjuder dig 20% på alla produkter från Innate Response och MegaFood fram till sista december 2020. Ange koden PALEOTEKET i kassan. Vår favoritprodukt är deras probiotika Flora 20-14 Ultra Strength Probiotika. Läs om andra produkter vi gillar på sidan Vi rekommenderar.

Karin har i samarbete med Werlabs tagit fram ett test för sköldkörteln; Karin Björkegren Jones paketet (ange Karin för 10% rabatt)

 

Böcker om sköldkörteln:

Balans – naturlig väg till en friskare sköldkörtel (Karin Björkegren Jones, Semic 2019)

Autoimmun kokbok: läkande autoimmun kost (Karl Hultén och Cecilia Nisbet Nilsson, Paleoteket 2019)

Lyssna på fler avsnitt

Prenumerera på podden Paleoteket i din podcast-app, eftersom du då inte missar kommande avsnitt. Klicka då här (om du har en podcast-spelare öppnas den) eller sök på ”Paleoteket – läkande kost och livsstil” i din podcast-app. Du kan också lyssna via Acast och Soundcloud. Du kan också läsa om alla avsnitt här 

Bli stödmedlem och stötta vårt arbete med podcasten. Då gör du det möjligt för oss att fortsätta + att vi kan publicera fler avsnitt oftare.