Avsnitt 95 Bli din egen hälsodetektiv – upptäck kraften i Mat- och symtomdagboken och mikrovanor

I dagens avsnitt tar vi ett kliv in i världen av mat- och symtomdagböcker och utforskar hur de kan hjälpa dig att bli din egen hälsodetektiv. Att förstå och identifiera överkänsligheter kan vara nyckeln till att bryta barriärer i ditt hälsoarbete. Lär dig hur du genom att noggrant dokumentera ditt intag och uppkomna symtom kan avslöja sambanden mellan vad du äter och hur du mår. Följ med oss på denna resa och upptäck hur du kan navigera genom dina kroppsliga reaktioner för att nå optimal hälsa.

Lyssna här

 

Gratis seminarium 4:e september 2o23

Vi pratar också om ett nytt begrepp vi laborerat fram under sommaren: Hälsominimalism och välkomnar dig till ett gratis seminarium på temat. Seminariet äger rum måndag 4:e september kl 19-20.30. Temat är Hälsominimalism – mindre komplexitet, bättre resultat. Seminariet är en kick-off för hälsoutmaningen Reset-30, som vi nu öppnar upp för alla som vill att gratis delta i. Anmäl dig till seminariet här.

Hälsoutmaningen RESET-30 (inom Hälsodetektiverna)

Eller anmäl dig redan nu till Hälsoutmaningen Reset-30, där vi satsar på vår hälsa i 30 dagar, med start 4:e september. En fördel om du anmäler dig nu, istället för efter kick-offen, är att du har lite mer tid att förbereda dig inför starten. Reset-30 kostar 1495 kr och i detta ingår 6 månaders medlemskap i Hälsodetektiverna (medlemsaavgift 1495 kr/6 månader). Läs mer här.