Hälsodetektiverna är en gemenskap online som hjälper dig att uppnå dina hälsomål. 

 

Bli medlem i Hälsodetektiverna

Månadsavgiften är 220 kr/månad (+ engångsavgift 220 kr vid start) eller 2200 kr/år (2 månader gratis). Du kan använda ditt friskvårdsbidrag (vi är anslutna till Epassi)

Individanpassa tillsammans med oss

Vi utgår från en evolutionsbaserad kost, men eftersom vi också tror på individanpassning äter olika hälsodetektiver på olika sätt. Många äter paleo, AIP, karnivor eller har skapat sin egna individanpassade kost. Du får tillgång till guider och matlistor för olika kostupplägg, men inom Hälsodetektiverna finns alltid en förståelse för att en färdig mall kanske inte passar. Vi uppmuntrar istället till självexperiment, så att du kan landa i din individanpassade kost.

Få svar på dina frågor

Ofta kan man känna sig ensam med frågor och funderingar. Men inom Hälsodetektiverna finns varken för dumma eller för nördiga frågor.  Ställ din fråga i diskussionsforumet, så svarar andra medlemmar eller så får du svar av oss som driver Hälsodetektiverna (Karl Hultén och Anna-Maria Norman). Vi svarar varje torsdag.

Delta i medlemsseminarier

Ungefär en gång i månaden bjuder vi in till medlemsseminarier på olika teman och ibland är det rena frågeseminarier. Dessa spelas in och finns tillgängliga att se i efterhand.

Faktabank, inspelade föreläsningar, guider och minikurser

Allt detta kan du ta del av när det passar dig på medlemsplattformen.

Några hälsodetektiver berättar...

caret-down caret-up caret-left caret-right
Magdalena Riad

Som medlem i hälsodetektiverna får jag ny kunskap, motivation till att förbättra min hälsa och ett sammanhang att göra det i utan att behöva dra hela lasset själv.

Anna Magnusson

Jag har hittat likasinnade och en struktur att utveckla kring hälsa som jag letat efter. Stort tack för ert enorma engagemang och trevliga personligheter som peppar och stöttar oss Hälsodetektiver!

Ancki Ekelund

Att göra en hälsoförändring är svårt ensam, här finns stöttning och gemenskap samt mängder av kunskap.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag

Missa inte att du kan använda ditt friskvårdsbidrag från arbetsgivaren. Om du väljer ett årsmedlemskap är det enklast för dig att redovisa det till din arbetsgivare. Vi är anslutna till Epassi. Om du behöver hjälp mejla info@paleoteket.se. Läs mer här.

Bli medlem i Hälsodetektiverna

Månadsavgiften är 220 kr/månad eller 2200 kr/år (2 månader gratis). Du kan använda ditt friskvårdsbidrag (vi är anslutna till Epassi)

Teamet bakom Hälsodetektiverna

Teamet bakom Hälsodetektiverna är vi, Karl Hultén och Anna-Maria Norman. Kanske har du mött oss i vår podcast Paleoteket, eller så har du läst någon av våra böcker. Hälsodetektiverna är vårt medlemskap där vi får direktkontakt med er som följer oss. Det tycker vi är väldigt roligt.

Karl Hultén, biomedicinare och hälsorådgivare, som själv har en autoimmun reumatisk sjukdom som han tar hand om med hjälp av kost och livstil. Han är medförfattare till Kokbok för sköldkörteln (2019), Autoimmun handbok (2019),  Mat- och symtomdagbok, Autoimmun kokbok (2016) och Hjärnhälsa (2007).

Anna-Maria Norman är certifierad kostrådgivare och hälsocoach samt har en magisterexamen i statsvetenskap och sociologi.  Hon är medförfattare till Autoimmun handbok och Mat- och symtomdagbok samt redaktör för Kokbok för sköldkörteln.

Vi hoppas att vi kan få ditt förtroende att kontinuerligt, varje månad hela året, ge dig material och resurser som gör det lättare för dig att förbättrar din hälsa på lång sikt. För hälsa är en långsiktig process och det är alldeles för lätt att ramla av tåget ibland. Men vi ska hjälpas åt att göra hälsoarbetet enklare, roligare och effektivare. Här får du den kunskap och inspiration som krävs för en lyckad livsstilsförändring och den gemenskap du saknat.

Kontakt

Har du frågor och Hälsodetektiverna och funderar på att bli medlem? Mejla oss då gärna på info@paleoteket.se.

Är du redan medlem? Då loggar du in på medlem.halsodetektiverna.se och mejlar oss på medlem@paleoteket.se om du undrar något.

Bli medlem i Hälsodetektiverna

Månadsavgiften är 220 kr/månad eller 2200 kr/år (2 månader gratis). Du kan använda ditt friskvårdsbidrag. Vi är anslutna till Epassi.