Vill du bli medlem?

Vi arbetar långsiktigt. Du kan bli medlem per halvår eller per år.

Hälsodetektiverna – en gemenskap online som hjälper dig att uppnå dina hälsomål

 

Våra grundperspektiv

Vi utgår från en evolutionsbaserad kost, men eftersom vi också tror på individanpassning äter olika hälsodetektiver på olika sätt. Många äter paleo, AIP, karnivor eller har skapat sin egna individanpassade kost. Du får tillgång till guider och matlistor för olika kostupplägg, men inom Hälsodetektiverna finns alltid en förståelse för att en färdig mall kanske inte passar. Vi uppmuntrar istället till självexperiment, så att du kan landa i din individanpassade kost.

Startkurser

Våra startkurser hjälper dig att komma igång med ditt hälsoarbete.

Ställ dina frågor live

Ungefär en gång i månaden bjuder vi in till medlemsseminarier. Ofta kommer detta vara frågeseminarier, där du kan ställa dina frågor live. Dessa spelas in och finns tillgängliga att se i efterhand.

Faktabank, inspelade föreläsningar, guider och minikurser

Allt detta kan du ta del av när det passar dig på medlemsplattformen.

Årshjulet - får dig att inte glömma bort din hälsa

Under 2024 kommer vi satsa på att ge veckovis inspiration utifrån årstiderna, utifrån vad vi kallar "Årshjulet". Det här tänker vi ska hjälpa dig att inte ramla av din hälsosatsning bara för att andra saker i livet påkallar din uppmärksamhet.

10% rabatt på alla våra onlinekurser

Rabattkoden hittar du när du kommer in på medlemsplattformen.

Vill du bli medlem?

Vi arbetar långsiktigt. Du kan bli medlem per halvår eller per år.

Några hälsodetektiver berättar...

caret-down caret-up caret-left caret-right
Magdalena Riad

Som medlem i hälsodetektiverna får jag ny kunskap, motivation till att förbättra min hälsa och ett sammanhang att göra det i utan att behöva dra hela lasset själv.

Anna Magnusson

Jag har hittat likasinnade och en struktur att utveckla kring hälsa som jag letat efter. Stort tack för ert enorma engagemang och trevliga personligheter som peppar och stöttar oss Hälsodetektiver!

Ancki Ekelund

Att göra en hälsoförändring är svårt ensam, här finns stöttning och gemenskap samt mängder av kunskap.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag

Missa inte att du kan använda ditt friskvårdsbidrag från arbetsgivaren. Om du väljer ett årsmedlemskap är det enklast för dig att redovisa det till din arbetsgivare. Vi är anslutna till Epassi. Om du behöver hjälp mejla info@paleoteket.se. Läs mer här.

Vi är dina kursledare

Vi som står bakom Hälsodetektiverna heter Karl Hultén och Anna-Maria Norman. Kanske har du mött oss i vår podcast Paleoteket, eller så har du läst någon av våra böcker. Hälsodetektiverna är vårt medlemskap där vi får direktkontakt med er som följer oss. Det tycker vi är väldigt roligt.

Karl Hultén, biomedicinare och hälsorådgivare, som själv har en autoimmun reumatisk sjukdom som han tar hand om med hjälp av kost och livstil. Han är medförfattare till Kokbok för sköldkörteln (2019), Autoimmun handbok (2019),  Mat- och symtomdagbok, Autoimmun kokbok (2016) och Hjärnhälsa (2007).

Anna-Maria Norman är certifierad kostrådgivare och hälsocoach samt har en magisterexamen i statsvetenskap och sociologi.  Hon är medförfattare till Autoimmun handbok och Mat- och symtomdagbok samt redaktör för Kokbok för sköldkörteln.

Kontakt

Har du frågor och Hälsodetektiverna och funderar på att bli medlem? Mejla oss då gärna på info@paleoteket.se.

Är du redan medlem? Då loggar du in på medlem.halsodetektiverna.se och mejlar oss på medlem@paleoteket.se om du undrar något.

Vill du bli medlem?

Vi arbetar långsiktigt. Du kan bli medlem och betala per halvår eller per år.