Avsnitt 64 Frågestund live – tema paleo och AIP (autoimmun kost)

Det här är första avsnittet för i år. Vi inledde året med en gratis Hälsoutmaning och e-postkurs om paleo och AIP och bjöd sedan in deltagarna och våra övriga följare till en live-sänd frågestund på vår facebook-sida. De flesta av frågorna ställs live och vi svarar. Sändningen hölls 19:e januari 2021. I det här avsnittet får ni höra en helt oredigerad live-sändning, men frågor om alltifrån sköldkörtelns potential att läka och vad man ska tänka när magen börjar krångla i början av en kostomläggning.

Vissa av frågorna kom från personer som just börjat med den nya kosten, men vi märkte att många av frågorna också kom från personer som var väldigt insatta och hade läst vår bok Autoimmun handbok, vilket är superskoj.

ONLINEKURS och MASTERCLASS – Antiinflammatorisk kost (AIP) – tre månaders hälsoomvandling

Är du intresserad av att bli din egen hälsodetektiv och individanpassad din kost för att må bättre? Då är det här kursen för dig.

MEN OBS! Det är snabba puckar nu. Vårens enda omgång av kursen startar fredag 29:e januari 2021, allt sker online under och du studerar de tider som passar dig.Sista chansen att anmäla sig är tisdag 26/1 kl 12, så om du är intresserad besöker du paleoteket.se och klickar på fliken utbildning, eller besöker länken i podd-beskrivningen. Om du lyssnar på detta senare kan du skriva upp dig på intresselistan till senare kursomgångar som vi också länkar i podd-beskrivningen.

Anmäl dig till vårens kursomgång här (kursstart 29:e januari). Läs mer och gör din anmälan här.

Vill du inte anmäla dig till vårens omgång, men eventuellt senare (tidigast hösten 2021), anmäl ditt intresse här.