Avsnitt 22 Tre rutiner för att bygga hälsa

I det här avsnittet pratar vi om varför det är så viktigt med rutiner för att bygga en långsiktig hälsa. Specifikt pratar vi om betydelsen av tre rutiner, nämligen: morgon-, kvälls- och sömn-rutin. Vi förklarar varför vi ser semestern/ledigheten som ett viktigt tillfälle att prova nya vanor och rutiner. Dels är det en möjlighet, då man oftast har mer tid och dels ser vi det som en utmaning då man inte längre har de ramar som vardagen ger.

I avsnittet samtalar Anna-Maria Norman och Karl Hultén. Läs mer om oss här.

Avsnittet publiceras i samarbete med Gröna Gårdar. 

2 reaktioner på ”Avsnitt 22 Tre rutiner för att bygga hälsa”

  1. Jag älskar er podcast! 😀 Det är underbart att ni också har barn, för då känns det mer realistiskt för mig också – man är på samma nivå. Jag gillade verkligen detta avsnittet! Mycket inspirerande och jag ska ta till mig det ni säger :). Men jag undrar varför det är så viktigt att gå och lägga sig och gå upp samma tid varje dag? Och det måste väl endast gälla om man sover bra på natten? Iom barn kan det finnas nätter som man gärna vill glömma om man säger så ;).

    Stort TACK!

    1. Karl Hultén

      Härligt att höra att du älskar podcasten 🙂 Vi kommer att spela in ett eget avsnitt om sömn i höst och berätta mer om detta med dygnsrytm och hur det påverkar kroppen. Finns mycket att säga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *