Avsnitt 61 Lyssnarfrågor om AIP – antiinflammatorisk autoimmun kost

Vi har fått in många frågor om AIP (antiinflammatorisk autoimmun kost) från er lyssnare och nu besvarar vi några av dem i detta avsnitt. Teman som tas upp är: Hur blir jag av med gaser? Är allt förstört om jag dricker kaffe? mm.

Värdar i avsnittet: Karl Hultén och Anna-Maria Norman

Lyssna på avsnittet

Lyssna direkt i spelaren eller prenumerera på Paleoteket i din podcast-app. Här kan du läsa mer om HUR du gör för att lyssna på podden i olika plattformar.

I avsnittet berättar vi om

GRATIS-WEBINAR 10:e eller 14:e september. Anmäl dig här.

START 18:e September: Antiinflammatorisk kost (AIP) – 8 veckor onlinekurs och gruppcoaching. Vi går igenom det du behöver veta i både läkningsfas och återintroduktionfas. Läs mer och anmäl dig här.

Samarbetspartner och rabatter:
Det här avsnittet presenteras i samarbete med Nyttoteket, som fokuserar på produkter med rena ingredienser av hög kvalitet. Vår favorit är deras Clean Collagen, som kommer från gräsbetande kor och är helt fritt från tillsatser. Kollagen innehåller en rad aminosyror som är viktiga för leder, hud, hår och matsmältning. Ta 1-2 matskedar per dag och blanda i en varm eller kall dryck. Just nu får du 15% rabatt på hela sortimentet hos Nyttoteket. Ange koden PALEOTEKET (med stora bokstäver) i kassan. Besök: https://www.nyttoteket.se/