Hur lyssnar jag på podcasten?

Det bästa om du inte vill missa nya avsnitt är att prenumerera på podden Paleoteket via din podcast-app. Det går också att lyssna direkt via datorn. Läs mer nedan hur du gör. Det är lite olika sätt beroende på vilken telefon eller dator du har.

Prenumerera/lyssna via din iPhone

 1. Använd appen/symbolen ”Podcaster”. Har du inte denna får du gå till App Store i din telefon och söka på Podcaster. Välj ladda ner. Appen är gratis.
 2. Gå in i Podcaster och sök på ”Paleoteket”. Då hittar du vår kanal som du kan klicka på och välja avsnitt att lyssna på
  Direktlänk till iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/paleoteket/id1160256294?mt=2

Prenumerera/lyssna via din Android-telefon:

 1. Använd din app som du har för att lyssna på podcasts. Saknar du en app kan du gå in på Google Play (Play butik) i din telefon och ladda ner podcast-app. Här kan du hitta olika appar: https://play.google.com/store/search?q=podcast&c=apps .Exempel på podcast-appar för android som du kan ladda ner är Podkicker eller Pocket cast.
 2. Sök på ”Paleoteket” och välj prenumerera/subscribe.
 3. När du väl prenumererar på podcasten behöver du sedan gå in på respektive avsnitt för att lyssna.

Lyssna via Spotify

Hos Spotify söker du helt enkelt på Paleoteket. Spotify finns som gratisversion (med reklam) eller betalversion utan reklam.

Lyssna i webbläsaren på din dator

 1. Lyssna direkt på paleoteket.se under respektive podd-inlägg: Du hittar till alla avsnitt på podcast-sidan.
 2. Lyssna via Acast: https://play.acast.com/s/paleoteket 
 3. Lyssna via länken www.soundcloud.com/paleoteket. Om du vill prenumerera på podcasten via Soundcloud får du skapa ett konto där, men det går att lyssna utan att ha ett konto. Från mobilen väljer du ”Listen in browser”.
 4. Lyssna via iTunes och och sök på ”Paleoteket”. Då hittar du vår kanal och klicka på respektive avsnitt för att lyssna. Klicka på prenumerera så får du varje avsnitt. Länk till iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/paleoteket/id1160256294?mt=2

Slutligen…lämna gärna en recension i Itunes

Det skulle vara väldigt värdefullt om du ville gå in och lämna en betyg/review i iTunes, eftersom det hjälper fler personer att hitta podcasten. Via iTunes på datorn eller i Podcaster gör du detta genom att söka på Paleoteket (under fliken ”Affär” i Itunes och i sökrutan i podcaster), sedan klicka på loggan och välja ”Betyg och recensioner”.

Gå tillbaks till podcast-sidan.