Avsnitt 57 Känslor under Coronapandemin (intervju med Christofer Gradin Franzén, leg. psykolog)

Coronapandemin gör att många av oss möter känslor som vi inte är vana vid: rädsla, oro och ovisshet. Därför har vi bjudit in psykologen Christofer Gradin Franzén för att prata om just känslor. Christofer blir intervjuad av Anna-Maria Norman.

I avsnittet pratar vi om:

  • Vad händer i våra hjärnor under perioder som denna, där vi ser hot och upplever ovisshet och oro?
  • Vad händer med våra relationer och hur hanterar vi oron för de vi älskar?
  • Vilken funktion har rädsla? Kan det vara dåligt att INTE alls känna rädsla eller oro?
  • Vilka fallgropar är det lätt att hamna i? Hur kan vi på ett konstruktivt sätt hantera dessa fallgropar?
  • Vad finns det för strategier/verktyg som hjälper oss att ta hand om de känslor som uppstår?

Fotograf: Sandra Parment

Lyssna på avsnittet

Christofers hemsida och mottagning:

Christoferpsykolog.com

Samarbetspartner och rabatter:

Det här avsnittet presenteras i samarbete med Nyttoteket, som fokuserar på produkter med rena ingredienser av hög kvalitet. Vår favorit är deras Clean Collagen, som kommer från gräsbetande kor och är helt fritt från tillsatser. Kollagen innehåller en rad aminosyror som är viktiga för leder, hud, hår och matsmältning. Ta 1-2 matskedar per dag och blanda i en varm eller kall dryck. Just nu får du 15% rabatt på hela sortimentet hos Nyttoteket. Ange koden PALEOTEKET (med stora bokstäver) i kassan.

Lyssna på fler avsnitt:

Prenumerera på podden Paleoteket i din podcast-app, eftersom du då inte missar kommande avsnitt. Klicka då här (om du har en podcast-spelare öppnas den) eller sök på "Paleoteket - läkande kost och livsstil" i din podcast-app. Du kan också lyssna via Acast och Soundcloud. Du kan också läsa om alla avsnitt här 

Bli stödmedlem och stötta vårt arbete med podcasten. Då gör du det möjligt för oss att fortsätta + att vi kan publicera fler avsnitt oftare.