Autoimmun kokbok: läkande paleokost

”Autoimmun kokbok – läkande paleokost” (Karl Hultén och Cecilia Nisbet Nilsson) är en enkel och inspirerande guide till livslång hälsa och matglädje för dig med autoimmun sjukdom. Boken kom i februari 2016 och har nu sålt i över 6000 exemplar. Den passar perfekt för personer med autoimmun sjukdom, allergier, magproblem eller kroniska hälsobesvär, som vill komma igång med en läkande kost och livsstil.

Vill du köpa boken?

Det går att köpa via Bokus eller så kan den beställas direkt från oss om du mejlar din beställning med faktureringsadress till adressen info@paleoteket.se. Pris 209 kronor. 

Varför behövs boken?

Autoimmuna sjukdomar ökar för varje år och har växt till en epidemi som drabbar över en miljon svenskar. Boken innehåller recept baserade på näringstäta råvaror har principerna i den här boken redan hjälpt tusentals personer.

Mer om boken

De flesta av oss känner någon som lider av en autoimmun sjukdom. Denna grupp av sjukdomar ökar för varje år och drabbar omkring en miljon svenskar.  Detta är troligen i den viktigaste bok du någonsin kommer att läsa om du lider av autoimmun sjukdom. Med enkla recept baserade på näringstäta råvaror som stärker immunförsvaret och samtidigt stärker tarmens integritet, undviker du onödig aktivering av immunförsvaret. Det gör det möjligt att återvinna din ha¤lsa. Alla recept är fria från gluten, mejeriprodukter, ägg, nötter och socker med mera. Autoimmuna sjukdomar o¤kar för varje år och har växt till en epidemi som drabbar över en miljon svenskar. Den har boken är ett verktyg som genom sina enkla principer redan hjälpt tusentals personer med autoimmun sjukdom och andra kroniska hälsobesvär. Författarna Karl Hultén och Cecilia Nisbet Nilsson har med den ha¤r metoden själva blivit symptomfria.

Läsarnas recensioner

Vi har fått in väldigt många fina läsar-recensioner via Bokus. Här är ett urval:

Viktigaste boken på länge (Rob)

Smärtor i muskler och leder började försvinna redan efter en vecka på denna kosten. Har kört paleo innan, men missat den uppenbara faran med inflammationstriggande kost som ägg, tomat och vissa nötter. Det var tydligen den missade länked för mig och om man utvecklar den evolutionära teorin så är det inte så konstigt. Ägg har vi säkert alltid ätit, men absolut inte varje dag, året om, då en fågel får ägg 1 gång pr år och inte varje dag. Båda tomater och potatis var giftiga från början och förmodligen inte menat att äta heller. Absolut värt att läsa denna bok om man känner sig orolig i kropp och psyke ….. den gör 100% skillnad!

Diet värd att testa (Ms Veranda)

Boken kom som på beställning för mig som drabbats av en tarmsjukdom. Fick den rekommenderad av en person som följt bokens kostråd i tre månader och därefter kunnat slopa vissa mediciner. Nästan för bra för att vara sant!?
(Att göra glass av djupfrysta bananskivor låter toppen men låter sig inte göras i min mixer i alla fall men okej, kall banankräm var rätt gott)

Fantastisk bok (Elisabeth Grerot)

Detta är en kokbok för alla oss som lider av autoimmuna sjukdomar. Efter bara en vecka märker jag redan tydliga förbättringar i mina sjukdomar (bl.a. psoriasis och psoriasisartrit). Plötsligt känner jag hopp om livet. Och maten är så god!

För mig en livsviktig kokbok (Susanne P Westerberg)

Jag har följt Autoimmun kokboks råd och recept sedan i början av maj 2016 med fantastiska resultat, för mig kom resultaten snabbt, efter bara fyra veckor hände mycket positivt och nu, snart 2 månader senare, så fortsätter min hälsa att förbättras. Efter att ha levt med sjukdom i åtta år pga under- och slutligen omedicinerad sköldkörtelproblematik så blev denna kokbok en av mina sista och avgörande pusselbitar. Den absolut största framgången för mig var att min sköldkörtelmedicin äntligen började verka och hjälpa. Tack vare kostråden så är mage och tarmar i balans och jag kan tillgodogöra mig näring och medicin, vilket jag inte kunnat göra på väldigt många år. Jag kan därför varmt rekommendera denna Autoimmuna kokbok, för mig var det en riktigt bra investering! Råden som ges är tydliga och enkla att följa, recepten är också enkla att följa och de gör gott på fler sätt än ett.

Vill du också prova?

Du kan köpa boken via Bokus. (Notera att detta är en affiliate-länk. Vi får alltså en liten provision om du handlar via länken, men du betalar samma pris).