Upplever du magbesvär som uppblåsthet, buksmärta eller förändringar i avföringen? Då är du inte ensam. Många kämpar med dessa symptom dagligen och förstår inte alltid orsaken bakom dem. Men det finns hopp och hjälp att få.

Vi presenterar stolt vår kurs, "Maghälsa på djupet", skapad med dig i åtanke. Denna kurs är utformad för att ge dig den kunskap och de verktyg du behöver för att förstå och hantera två vanliga maghälsoproblem: IBS (irriterad tarm) och SIBO (överväxt av bakterier i tunntarmen).

Vår kurs bygger på den senaste forskningen och vår egen erfarenhet inom området. Vi vet att hanteringen av dessa hälsoproblem kan vara utmanande, men vi är här för att guida dig genom processen. Med en kombination av inspelade föreläsningar, resurser och uppgifter samt möjligheten att delta i live-frågestunder, ger "Maghälsa på djupet" en omfattande och effektiv läroplan för att hantera dina magbesvär.

Vårt mål är att inte bara förse dig med information, utan också att ge dig verktyg för att ta kontroll över din maghälsa på lång sikt. Genom att stegvis arbeta med kost, probiotika och livsstilsförändringar kan du lindra dina symtom och uppnå en bättre balans i din tarmhälsa.

Välkommen till "Maghälsa på djupet" – din resa mot en friskare mage börjar här.

Kurspris: 2495 kronor, (eller delbetala under 3 månader, 840 kr/månad).

Friskvårdsbidrag OBS! Du kan använda ditt friskvårdsbidrag, vi finns hos Epassi, sök på Paleoteket, betala valfritt belopp. Mejla oss sedan på info@paleoteket.se så får du en rabattkod som ger dig motsvarande rabatt i webbshoppen.

Välj betalsätt: Betala via webbshoppen, swish eller faktura. Läs mer om betalsätten här.

DET GÅR...

att göra att en krånglande mage lugn

KUNSKAPEN

Lektion 1: Introduktion till kursen och en föreläsning som hjälper dig att förstå IBS och SIBO. Vi ger dig tre konkreta verktyg som hjälper dig att analysera ditt eget nuläge, bland annat ett quiz som hjälper dig att dra slutsatser kring vilken kostförändring du bör satsa på. Fredag 3:e maj släpps denna inspelade föreläsning tillsammans med resurserna.

 

KOSTEN

Lektion 2: Kost vid SIBO/IBS:  Vi presenterar flera möjliga kostupplägg och ger dig verktyg som hjälper dig att, utifrån det du redan känner till om din mage, bedöma vad som kan vara nästa steg för dig. Fredag 10:e maj släpps denna inspelade föreläsning tillsammans med resurser för ditt valda kostupplägg.

Frågestund

En öppen frågestund live via zoom. I våra frågestunder live kan vi djupdyka i de funderingar du som kursdeltagare har. Du bör ha sett föreläsningarna innan frågestunden. Våra svar ska hjälpa dig framåt i den praktiska förändringen. Frågestunden spelas in. Tid: Torsdag 16:e maj kl 12-13.

PROBIOTIKA

Lektion 3: Probiotika hjälper till att balansera din tarmflora, minska inflammation och återställa en sund tarmflora. Vi går igenom den senaste forskningen och lär dig hur du praktiskt genomför en probiotikakur. Fredag 24 maj släpps denna föreläsning med tillhörande resurser.

Frågestund

En öppen frågestund live via zoom. I våra frågestunder live kan vi djupdyka i de funderingar du som kursdeltagare har. Du bör ha sett föreläsningarna innan frågestunden. Våra svar ska hjälpa dig framåt i den praktiska förändringen. Frågestunden spelas in så att du kan se den i efterhand om du missar. Tid: Torsdag 30:e maj kl 12-13.

Avslutning

Lektion 4: Kosttillskott och livsstilsfaktorer som stöttar in maghälsa. Summering av vad du lärt dig och konkreta exempel på vägar framåt. Lektionen publiceras fredag 7:e juni. Du har sommaren på dig att implementera alla verktyg om du inte riktigt hunnit med allt under kursen och i slutet av augusti ses vi för en uppföljande frågestund.

VAD SÄGER VÅRA DELTAGARE...

What are our clients are saying about us?

caret-down caret-up caret-left caret-right
Maria, 52 år

Maghälsa på djupet har verkligen varit en ögonöppnare för mig! Jag har lidit av IBS i flera år och har kämpat med att hitta en långsiktig lösning. Föreläsningarna var otroligt informativa och hjälpsamma. 

Åke, 60

Det bästa med kursen var att den inte bara fokuserade på teorin utan också erbjöd konkreta verktyg och råd för att hantera mina symtom. Att kunna delta i frågestunderna live var också mycket värdefullt. Rekommenderar starkt kursen till alla som kämpar med magbesvär!

Sara, 34

Jag hade ganska god kunskap sedan tidigare, men upplever att jag fått en bättre helhetsförståelse för hur jag kan förbättra min maghälsa utifrån olika infallsvinklar utan att det känns allt för övermäktigt. Har framförallt fått ut mycket av möjligheten att få svar på egenställda frågor som jag haft sedan tidigare.

Snabbfakta om kursen

Kursledare: Karl Hultén, biomedicinare och Anna-Maria Norman, hälsocoach

Kursstart 3:e maj. Kursslut 7:e juni. (+ uppföljande frågestund efter sommaren).

4 kursmoduler med inspelade föreläsningar och resurser med konkreta uppgifter. Materialet släpps på fredagar och du studerar den tid som passar dig.

2 frågestunder live under kursen. Torsdag 16:e maj och torsdag 30:e maj kl 12-13. Spelas in om du missar.

Du har tillgång till materialet i 6 månader.

1 uppföljande frågestund efter sommaren

OBS! Du kan använda ditt friskvårdsbidrag, vi finns hos Epassi, sök på Paleoteket, betala valfritt belopp. Mejla oss sedan på info@paleoteket.se så får du en rabattkod

Betala via webbshoppen, swish eller faktura

Pris: 2495 kronor (eller delbetala under 3 månader, 840 kr/månad).

All hälsa börjar i magen!