Välkommen att delta i den här hälsoutmaningen och e-postkursen:

”10 steg till perfekt hälsa - antiinflammatorisk kost och livsstil med evolutionen som vägvisare"

Kursen är gratis att delta i!

Du får en e-bok och e-postkurs med 10 konkreta uppgifter, som successivt harmonierar kost och livsstil med dina urgamla gener. Du återvänder helt enkelt till en 2,5 miljoner år gammal mall för
kost och livsstil.

Under de kommande 30 dagarna kommer du att äta en antiinflammatorisk paleokost och därmed:

  • utesluta livsmedel som orsakar inflammation och annan ohälsa.
  • bara äta näringsrika livsmedel som under lång tid bringat dina förfäder god hälsa.

Dessutom kommer du att få uppgifter som hjälper dig att ge din kropp mer vila, sömn och rörelse samtidigt som du vistas mer i naturen, gärna i sällskap med andra.

De flesta som gjort en omställning, som den du nu ska göra, har fått uppleva hur deras energi ökat samtidigt som deras hälsa blivit bättre än någonsin. Nu är det din tur.

Unna dig själv denna hälsoomställning. Kom och var med!

Vi som skapat kursen heter Karl Hultén och Anna-Maria Norman och driver hälsoföretaget och podden Paleoteket tillsammans. Vi arrangerar utbildningar online (med föreläsningar, frågestunder och live-seminarier) och har publicerat ett antal böcker på vårt eget bokförlag. Vi är också sambor och har två barn ihop.

Karl Hultén är biomedicinare och författare. Förutom att han undervisar inom ramarna för våra egna onlinekurser utbildar han också hälsocoacher vid Funktionsmedicinska institutet och sitter i redaktionen på tidningen Hälsa och funktionsmedicin. Karl började arbeta med rådgivning inom hälsa år 2010.

Anna-Maria är hälsocoach, redaktör och producent och har en bakgrund som organisationsutvecklare inom internationella biståndsprojekt.

Tillsammans har vi en lång praktisk erfarenhet av att hjälpa människor som du att ta makten över sin egen hälsa.