Paleotekets Anna-Maria Norman två hälsoprogram med individuell kostrådgivning och hälsocoaching.

Stora hälsoprogrammet

I detta ingår:

 • Konsultation: 90 minuter. Vi utformar ett upplägg som passar dina symtom, behov och målsättningar.
 • Hälsocoaching: 3 träffar a’ 45 minuter, vi ses ungeför varannan vecka under cirka 8 veckor. Jag stöttar dig genom din kost- och livsstilsomläggning.
 • En hälsoenkät som du fyller i inför första träffen. Den första konsultationen tar sin utgångspunkt i dina svar.
 • Stödmaterial, som kost- och symtomdagbok, matlistor och tips på recept.

Pris: 4500 kronor

Lilla hälsoprogrammet

 • Konsultation: 90 minuter. Vi utformar ett upplägg som passar dina symtom, behov och målsättningar. Du genomför förändringar självständigt under 4 veckor.
 • Avstämning per mejl vid behov och enligt överenskommelse.
 • Uppföljningsträff: a’ 45 minuter samt avstämning. Vi följer upp resultaten och formulerar en strategi framåt.
 • En hälsoenkät som du fyller i inför första träffen. Den första konsultationen tar sin utgångspunkt i dina svar.
 • Stödmaterial, som kost- och symtomdagbok, matlistor och tips på recept.

Pris: 3300 kronor

 

Möten sker online, via telefon eller i Stockholm

De mötestider jag erbjuder är vardagar 9-15.30. De flesta tiderna är på måndagar eller onsdagar. Möten sker främst via skype eller telefon. Vid uppstartsträffen kan vi ses på riktigt om du önskar. Då ses vi vid Slussen i Stockholm, men då blir det ett tillägg om 300 kr för lokalhyran.

 

Funderar du på om detta passar dig? Gör då såhär:

 • Mejla: Skicka ett mejl till info@paleoteket.se för att visa intresse för att delta i programmet. Beskriv kort din situation och vad du önskar hjälp med.
 • Om vi har tider lediga kan vi boka ett startdatum, du betalar programmet via en länk vi skickar till dig,
 • Dina förberedelser: Vi mejlar dig en hälsoenkät som du fyller i minst två arbetsdagar innan vår första träff. Vi rekommenderar också att du genomför en Hälsokontroll XL via Werlabs och skickar provresultaten till mig inför  den första träffen, denna betalar du separat direkt till Werlabs. Har du nya mätvärden via sjukvården kan de eventuellt ersätta hälsokontrollen, men de bör inte vara äldre än 3 månader.

 

Bild på en av grundarna av paleoteket, Anna-Maria

Vår kostrådgivare och hälsocoach

Anna-Maria Norman erbjuder kostrådgivning och hälsocoaching. Anna-Maria är beteendevetare, hälsocoach och kostrådgivare och hjälper dig att hitta ett kost- och livsstilsupplägg som passar dig, din symtombild och dina målsättningar. Hon är medförfattare till Autoimmun handbok, specialiserad inom praktisk tillämpning av det Autoimmuna protokollet (AIP) samt värd och producent för podcasten Paleoteket – läkande kost och livsstil.

Kvalitetssäkring med internt team

Med komplexa hälsoproblem tror vi att det är bäst att som kostrådgivare och hälsocoach arbeta i team med en bredd av kompetenser. Anna-Maria Norman arbetar därför tillsammans med Karl Hultén som fungerar som senior rådgivare vid all kostrådgivning och hälsocoachning inom Paleoteket. Den information du delar med dig godkänner du således att både Anna-Maria och Karl kan ta del av. Karl Hultén är biomedicinare och funktionsmedicinsk expert med fokus på autoimmun sjukdom. Karl tar i nuläget inte själv emot klienter. Ser vi att det efter en kostomläggning finns behov av vidare felsökning genom funktionsmedicinsk provtagning bokar vi in ett möte med Karl Hultén.