Kycklingbiffar

Kycklingbiffar med riven zucchini

Kycklingbiffar med zucchini, som binder ihop kycklingfärsen, gör biffarna saftiga och ger dem en god smak och läckert utseende.

Tips: Ät dessa kycklingbiffar till frukost. Gör en stor sats och frys in. Lägg dem i ett salladsblad och ät som en wrap.  Vanlig (proteinrik) mat till frukost är ett magiskt verktyg – det hjälper dig att hålla ditt blodsocker under kontroll under förmiddagen, vilket lägger en bra grund för hela din dag och på sikt minskar inflammation.

Kycklingbiffar

Kycklingbiffar med riven zucchini

Detta är ett smart sätt att göra saftiga kycklingbiffar på. Zucchinin binder ihop kycklingfärsen och ger den även god smak och läckert utseende.
Måltid Huvudrätt
Kök AIP, Paleo
Portioner 2

Ingredienser
  

Anteckning

Tillbehör: Sötpotatismos, blomkålsris, broccoli, rotfrukter i ugn eller sallad.
Det här receptet kommer från Autoimmun kokbok: läkande paleokost av Karl Hultén och Cecilia Nisbet Nilsson (Paleoteket/Argus information 2016)
Foto: Denise Vestin
Receptet är publicerat på paleoteket.se.
Paleoteket erbjuder onlineutbildningar och böcker som hjälper dig att ta tillbaka din hälsa.
Tried this recipe?Let us know how it was!