Britts berättelse – blev 15 år yngre

I ett kommande podavsnitt berättar Britt Kelsey om sin hälsoresa. Hon såg sig som frisk, men hade oförklarliga allergier och ledverk och efter kostomläggningen kände hos sig 15 å yngre:

Hur mådde du när du mådde som sämst?

– Jag hade oförklarliga allergier, eksem och ledverk. Jag åt voltaren, annars haltade jag, och starka allergitabletter. Jag blev deprimerad och ”gnällig”. I samband med klimakteriet kom de stora försämringarna. I samband med stress och dålig kost gick hon upp i vikt och mådde sämre och sämre. Jag googlade och hittade karlhulten.se, 

Hur mår du idag?

– Idag mår jag femton år yngre. Jag slutade med alla läkemedel, och mest kostomläggningen försvann alla mina symtom på 30 dagar.

Vilka kost-och livsstilsförändring har betytt mest för dig?

– Att jag undviker gluten!