Ett fräscht och otroligt lättlagat tillbehör till kött, fisk eller fågel är den här ”röran”, som även kallas Persiljepesto. Traditionell pesto innehåller pinjenötter. Det här receptet är nötfritt men liknar pesto i smaken och passar bra som både smakförstärkare och tillbehör.

Pesto (AIP Paleo)
Fotograf: Denise Vestin, http://pix.denizen.se

Skriv ut recept
Persiljepesto med vitlök och olivolja
Traditionell pesto innehåller pinjenötter. Det här receptet är nötfritt men liknar pesto i smaken och passar bra som både smakförstärkare och tillbehör.
Pesto (AIP Paleo)
Portioner
Ingredienser
Portioner
Ingredienser
Pesto (AIP Paleo)
Instruktioner
  1. Mixa i en minut. Klart!
Receptanteckningar

Det här receptet kommer från "Autoimmun kokbok: läkande paleokost" av Karl Hultén och Cecilia Nisbet Nilsson.

Dela det här receptet