Nu släpper vi de två första avsnitten av Paleotekets podcast, med Karl Hultén och Anna-Maria Norman. I det första avsnittet presenterar vi oss och vad vi vill med podcasten. Det andra avsnittet handlar om det evolutionära perspektivet och hälsa, med introduktion till grundläggande paleo.

Paleotekets pod handlar om hur du med kost- och livsstilsförändringar kan bygga upp din hälsa. Här får du effektiva metoder och inspiration för att minska symptomen av autoimmun sjukdom, magbesvär, allergier, och kroniska hälsobesvär. Vi varvar fakta med konkreta tips och livsberättelser för att ge dig inspiration till att ta makten över din egen hälsa. Podden görs av Karl Hultén (biomedicinare och författare som själv har blivit helt symptomfri efter många år med autoimmun sjukdom), och Anna-Maria Norman, beteendevetare och projektledare. Podden finns på Soundcloud och Itunes (sök på Paleoteket).

Hoppas att ni blir nyfikna och vill lyssna mer. Vi vill gärna höra er respons. Om ni får idéer på teman vi kan ta upp får ni gärna mejla till info@paleoteket.se.

Hälsningar,

Karl och Anna-Maria

**************

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *